Professionals


Als professional betrokken bij zwangerschappen kom je personen tegen die te maken hebben gehad met verlies in de zwangerschap, abortus of na mislukt IVF traject. Deze ervaring(en) kunnen veel impact hebben. Daarnaast kunnen de vrouwen die nu zwanger zijn en het verlies of besluit meespeelt zich angstig of onzeker voelen.

Ze zijn bij jou al in goede handen. Misschien wil jij ze meer bieden. Met concrete begeleiding door een specialist op dit gebied zit je als verwijzer goed.

Ik ben door Miskraambegeleiding Nederland gecertificeerd coach en werk met het door de KNOV geaccrediteerde 5-stappenprogramma “Krachtig herstellen van je verlies in zwangerschap”. Dit is een effectief programma dat speciaal ontwikkeld is voor het krachtig herstellen bij verlies in zwangerschap. 

 

Werkgevers


Een op de tien zwangerschappen eindigt in een miskraam. Verlies in zwangerschap komt vaak voor. En treft veel mensen. Mogelijk ook uw collega.

Is er een medewerker met (pril)verlies in de zwangerschap of zit zij in een vruchtbaarheidsbehandeling? Ziet u een collega met verdriet vanwege een verlies in zwangerschap? Of vermoedt u dit? Ook bij nog vage signalen kan het al enorm helpend zijn uw collega te attenderen op specialistische begeleiding bij verlies in zwangerschap. Vaak is er wel financiële ruimte voor coaching, maar is deze begeleiding te algemeen. U als werkgever kan hier een belangrijke rol in spelen.

Wilt u voorkomen dat er langdurig verzuim ontstaat?

Neem contact op
 Mijn expertise


Inge Manssen is een door Miskraambegeleiding Nederland gecertificeerd coach en hanteert het door de KNOV geaccrediteerde 5-stappenprogramma “Krachtig herstellen van je verlies in zwangerschap”. Dit is een effectief programma, speciaal ontwikkeld voor krachtig herstel na verlies in zwangerschap. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Meer info