Coaching na miskraam of abortus

Persoonlijke begeleiding van Inge met het programma “Terug in je eigen kracht” in 5 stappen

Het programma is voor jou: jij die op korte termijn gericht aan de slag wil onder begeleiding van een gecertificeerde coach op het gebied van miskraam en abortus. Tijdens de begeleiding krijg je verrassende inzichten, diepe ervaringen en praktische handvatten. Als je bij mij in begeleiding komt, ben ik je luisterend oor en help ik je met jouw proces van verlies.

Het eerste telefonische gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Is er meer nodig? Dan maken wij samen een plan. En als we na het telefoongesprek besluiten door te gaan, dan vraag ik je om een digitaal intakeformulier in te vullen.

Het maakt geen verschil hoe pril je zwanger was, of hoe lang geleden. Of het ging om een afgebroken zwangerschap of abortus. Of een fertiliteitstraject. Alles doet ertoe. Ik heet je welkom.
 

 

Waar bestaat het programma uit?

Terug in je eigen kracht
 

  • Aandacht voor jouw verlies. Je ervaart wat je kunt doen om je miskraam of abortus te plaatsen, zodat je weer vrij functioneert, Thuis en op je werk.
  • Hoe dit verlies een passende plek krijgt binnen je gezin. Gespecialiseerde hulp is hierbij heel waardevol.
  • Praktische tips en handvatten. Je krijgt waardevolle suggesties, bemoedigende hulp en handige informatie.
  • Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding van mij gericht op jou.
  • Je voelt dat je weer met vertrouwen naar de toekomst kijkt.
  • Je ervaart dat het leven lichter is en met meer energie.

Het programma vindt plaats op locatie of via beeldbellen.

Wat is het Vijf Stappen Plan?

In korte tijd veel resultaat

Het Vijf Stappen Plan is een bewezen effectief programma van Miskraambegeleiding Nederland, speciaal ontwikkeld voor ouders die te maken krijgen met zwangerschapsverlies. Het Vijf Stappen Plan bestaat uit verschillende werkvormen.

De begeleiding is niet erop gericht om het kindje ‘een plaats te geven’ of om het verlies achter je te laten, het is gericht op de verbinding met het kindje dat er zo kort was. Daardoor kan jij verder.

Een verwijzing van huisarts, verloskundige of gynaecoloog is niet nodig.

Gratis kennismakingsgesprek